Apartament de 3 camere decomandat langa metrou 1 Decembrie 1918
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti, Zona: Ozana
22-09-2020
Pret99.500 Euro
  • Oferit de Persoana fizica
  • Suprafata utila 89
  • Compartimentare Vagon
  • Tip Imobil Bloc
  • An de constructie Dupa 2000
  • Structura de rezistenta Beton
  • Etaj 6
  • Mobilat/Utilat Nemobilat/Neutilat

Apartamentul propus spre vanzare face parte din ansamblul rezidential nou, Optima Residence Pallady, acesta fiind amplasat in zona Titan – Pallady, la o distanta de doar 800 de metri de statia de metrou 1 Decembrie 1918.
Acesta dispune de o compartimentare ideala, avand o suprafata utila de 78.56 mp. si un balcon generos de 10.48 mp. Apartamentul este compus din: doua dormitoare aflate la o distanta considerabila, oferind astfel intimitate; doua bai prevazute cu cabina de dus si cada; bucatarie inchisa plus o camara; un hol spatios cu loc pentru dressing si un spatiu de depozitare; un living generos cu iesire in balcon.
Proiectul Optima Residence Pallady este pozitionat intr-o zona excelenta cu acces facil catre toate punctele de interes major. Astfel, in vecinatatea ansamblului regasim numeroase scoli, gradinite si licee; centre comerciale precum: Ikea Pallady, Carrefour, Jumbo, Dedeman, Piata Ozana dar si zone de agrement: Park Lake, Mega Mall, Parcul Alexandru Ioan Cuza, Arena Nationala.
Mijloacele de transport in comun sunt la indemana: Metrou 1 Decembrie 1918, tramvai 19,27,40 si autobuz 246, 101, 102, 311, 330, legand astfel , Optima Residence Pallady de centrul Capitalei.
Ansamblul rezidential cuprinde 3 blocuri cu regim de inaltime S+P+6 etaje, avand in componenta lor apartamente de 2 si 3 camere, complet decomandate, cu bucatarii inchise si suprafete generoase. Acesta este racordat la toate utilitatile orasului: gaze, curent electric, apa curenta, canalizare de la principalii furnizori: Distrigaz/Engie, Enel, Apa Nova.
Apartamentele se predau contorizate individual si beneficiaza de dotari complete cu finisaje premium, disponibile la alegerea cumparatorului; centrala termica, marca Ferrolli iar fiecare baie este complet echipata cu obiecte sanitare de calitate.
Sistemul constructiv este de inalta calitate, inchiderile exterioare, dar și compartimentarea dintre apartamente sunt realizate din caramida Porotherm de 25 cm, peste care este aplicat termosistemul exterior de 10 cm si compartimentarea interioara fiind executata cu Ytong –bun izolant termic si fonic


Proiectul dispune de locuri de parcare exterioare si subterane, disponibile pentru fiecare unitate locativa, la pret avantajos.
Apartamentul se poate achizitiona atat prin credit bancar cat si prin plata cash. Oferim consiliere financiara gratuita prin Credit24h.
Direct Dezvoltator – Comision 0
Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati telefonic la 0721364017.

Telefon

Mesaj

Mihaela

0721364017
Suna Trimite SMS Anuleaza
960
ID: 2012350

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2012350
960
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Mihaela

Anunturile similare