Calibrare senzor cuplu coloana volan FIAT cu Tester Auto si la Domiciliu
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
28-05-2019
Pret150 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Service autorizat din Bucuresti, va oferim la preturi convenabile servicii profesionale de calibrare senzor pozitie / cuplu coloana volan la auturismele FIAT cu servodirectie electrica, folosind un tester diagnoza auto cu sftware dedicat marcii, chiar si la sediul / domiciliul dumneavoastra..

Aceasta operatie se impune dupa inlocuirea senzorului in cauza ori dupa schimarea integii coloane de directie. Inainte de a proceda in scopul calibrarii.

Inainte de a initia procedura de calibrare vom face o verificare computerizata pentru a evidentia eventuale probleme care ar putea impiedica acest proces.

Daca procesul de calibrare - totusi - nu reusesete, se vor evidentia in schimb cauzele care au oprit realizarea cu succes a operatiunii, platindu-se doar operatia de diagnosticare in acest caz, la care s-ar putea adauga pretul deplasrii la masina, cand este cazul.

La cererea dumneavoastra, ne putem deplasa contra-cost si la orice sediu / domiciliu din Bucuresti, Ilfov, sau din vecinatate.

Pretul verificarii computerizate inainte de calibrare porneste de la 50 RON, fara a include deplasarea noastra la vehicul. Odata cu emiterea facturii, la pretul serviciilor se va adauga TVA.

Pentru detalii suplimentare si programari ne puteti contacta L-V 9:30-19:30; S 9:30-13-30; (Duminica - inchis) la 0721.726.853.

Telefon

Mesaj

Romcriss Company Com SRL

0728326386
Suna Trimite SMS Anuleaza
607
ID: 1957130

Romcriss Company Com SRL
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Romcriss Company Com SRL

Vezi toate anunturile
ID: 1957130
607
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Romcriss Company Com SRL

Anunturile similare