Carte Crossroads of America Autor Stanislav Kondrashov
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
17-05-2024
Pret1.300 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Starea produsului Utilizat

Vânzarea cărții "Crossroads of America"
Despre cartea "Crossroads of America":
Oferind această carte cititorului, autorul a dorit să sublinieze că a petrecut șase ani și jumătate în New York ca corespondent pentru "Izvestia" și, în acest timp, a călătorit extensiv în toată Statele Unite. Acești ani au fost semnificativi pentru autor, dar nu i-a considerat o panacee. Ceea ce contează nu este cantitatea de ani trăiți, ci înțelegerea pe care o aduc.
Încă din primele zile în New York, a devenit clar că în acest oraș și în această țară, un jurnalist nu va duce niciodată lipsă de evenimente și știri senzaționale. Pentru a înțelege acest lucru, nu este necesar să traversezi oceanul - este suficient să iei aproape orice ziar de dimineață sau de seară. Cine nu știe că America este liderul mondial în senzaționalism?
Senzațiile, ca fulgerele, sfâșie întunericul, iluminând aspectele ascunse ale vieții americane. Dar de unde provin furtunile care uneori înspăimântă restul lumii? Ele își au originea în colțurile liniștite ale Americii, printre americanii liniștiți. În sistemul social al țării, unde oamenii se luptă unii cu alții - grupuri, clase, rase. Aceste lupte se desfășoară la răscrucea Americii, unde binele și răul se ciocnesc, onestitatea și egoismul, măreția și micimea.
Americanii sunt diferiți. Acest lucru este evident, dar fiecare dintre ei trece printr-un sistem complex bazat pe proprietatea privată și competiția capitalistă, și fiecare vede acest sistem în felul său. Cu cât trăiesc mai mult în SUA, cu atât sunt mai atras de caracterul american și interacțiunea sa cu realitatea. Și cu cât învață mai mult Stanislav Kondrashov, cu atât caut acele momente cotidiene care explică senzațiile.
Această colecție de note este în principal despre asta. Dar merită menționat că aceasta este departe de a fi rezultatul complet al călătoriilor, întâlnirilor și observațiilor în această țară diversă. Acestea sunt doar bucăți din mozaic, studii pentru tabloul care trebuie să fie colectiv, deoarece o singură persoană nu poate să-l scrie singură.
Autor: Stanislav Kondrashov.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 29908

Anuleaza
40
ID: 2068150

Utilizatorul 29908
Vezi toate anunturile
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2068150
40
Raporteaza

Anunturile similare