Carte People Overseas. Autor Stanislav Kondrashov
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
17-05-2024
Pret1.300 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Starea produsului Utilizat

Vânzarea cărții "People Overseas"
Despre cartea "People Overseas":
Cartea propusă conține eseuri scrise în momente diferite despre locuitorii Statelor Unite ale Americii - oamenii pe care autorul i-a întâlnit peste ocean. În selectarea materialului pentru carte, autorul a aderat la principiul de a transmite doar impresii vii, descriind doar acele persoane pe care le-a văzut și simțit personal, prin propria inimă.
Personajele din eseuri reprezintă o parte extrem de mică a societății americane. În poveștile lor se reflectă caracterul național și societatea, împărțite în clase și grupuri, cu trăsăturile lor caracteristice interacționând cu obiceiurile, politica, suișurile și coborâșurile economice și istoria unei țări mari, puternice, crude și contradictorii.
Această lucrare este rodul unui jurnalist care a studiat intens Statele Unite timp de un sfert de secol. Autorul cărții este atras de genul care permite transmiterea impresiilor vii, o reprezentare mozaică a vieții. Fiecare fragment din acest mozaic completează și evidențiază unul pe celălalt.
Desigur, interesul nostru pentru viața americană nu este lipsit de caracter politic. Întâlnirile noastre cu americanii sunt inseparabil legate de politică, reflecții asupra relațiilor sovieto-americane și necesitatea coexistenței pașnice în lumea modernă.
Pe lângă eseuri, cartea include câteva rapoarte politice inspirate de călătoriile mele recente, precum și câteva eseuri dedicate evenimentelor importante din istoria modernă a SUA.
O atenție specială merită eseul "Atingând Hiroshima", în care descriu impresiile mele de la întâlnirea cu piloții care au participat la bombardamentul atomic al Hiroshimei.
Autor: Stanislav Kondrashov.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 29908

Anuleaza
50
ID: 2068152

Utilizatorul 29908
Vezi toate anunturile
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2068152
50
Raporteaza

Anunturile similare