curatare covoare domiciliu pret
Bucuresti - Ilfov, bucuresti
22-04-2018
Pret80 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Cel mai des într-o locuinţă se murdăresc covoarele, iar procesul de curăţare covoare îţi consumă foarte multă energie şi timp. Pentru a uita de astfel de probleme şi pentru a nu fi nevoit să-ţi cumperi în fiecare an alt covor apelează la noi. Serviciile noastre de curăţare covoare la domiciliu vă garantează cel mai bun rezultat la un pret imbatabil!
Indiferent de lungime, de calitatea materialului sau de paleta de culori avută, covoarele tale vor straluci de curăţenie şi asta dacă apelezi la serviciile de spălat covoare.
Prin serviciul de spălare covoare la domiciliu, cu ajutorul unor metode moderne de curățare, spălare și uscare, covorul vostru va recăpăta aspectul nou și curat pe care îl avea la momentul achiziționării. Majoritatea petelor vor fi îndepartate folosind detergenți și soluții de cea mai bună calitate.
Când vine vorba de servicii de curăţat mochetă, curăţat covoare, spălat mochetă, spălat covoare București,firma de curaţenie Valentino Clean vă oferă servicii profesionale şi intervenţii rapide, fără să aşteptaţi zile sau săptămâni până o echipă ajunge la locaţia dvs.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 1976

0767208585
Suna Trimite SMS Anuleaza
229
ID: 1883249

Utilizatorul 1976
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1883249
229
Raporteaza

Anunturile similare