curatare covoare locuinte
Bucuresti - Ilfov, bucuresti
13-05-2018
Pret80 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Cel mai des într-o locuinţă se murdăresc covoarele, iar procesul de curăţare covoare îţi consumă foarte multă energie şi timp. Pentru a uita de astfel de probleme şi pentru a nu fi nevoit să-ţi cumperi în fiecare an alt covor apelează la noi. Serviciile noastre de curăţare covoare la domiciliu vă garantează cel mai bun rezultat la un pret imbatabil!
Indiferent de lungime, de calitatea materialului sau de paleta de culori avută, covoarele tale vor straluci de curăţenie şi asta dacă apelezi la serviciile de spălat covoare.
Prin serviciul de spălare covoare la domiciliu, cu ajutorul unor metode moderne de curățare, spălare și uscare, covorul vostru va recăpăta aspectul nou și curat pe care îl avea la momentul achiziționării. Majoritatea petelor vor fi îndepartate folosind detergenți și soluții de cea mai bună calitate.
Cum putem să beneficiem de servicii de curăţare spălare mochetă, curățare covoare acasă, spălat mochetă apartament, curățat mochetă birou sau curățare mochete restaurante. Foarte simplu telefonezi şi faci o programare pentru curăţat mochetă sau curăţat covoare la domiciliu. Preţurile pentru curăţat spălat mochetă sau curăţat covoare sunt uşor negociabile şi vor fi influenţate de starea de murdărie sau suprafaţă.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 1976

0767208585
Suna Trimite SMS Anuleaza
205
ID: 1888095

Utilizatorul 1976
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1888095
205
Raporteaza

Anunturile similare