curatenie birouri,curatat mocheta birouri
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
29-07-2018
Pret80 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Firma de curăţenie birouri Valentino Clean, va ofera servicii de curățenie birouri, curățenie sedii birouri, curățenie întreținere birouri,curățat mochetă birouri,spălat geamuri birouri, curățat scaune birouri,curațenie birouri bucurești efectuat exemplar poate spori productivitatea angajaților, dar în același timp poate fi o carte de vizită pentru companie.
Serviciul de curățenie birouri efectuat exemplar poate spori productivitatea agajaților, dar în același timp poate fi o carte de vizită pentru companie. Imaginea contează, chiar și atunci când vine vorba despre ambientul spațiului de lucru, de aceea îți oferim ocazia de a beneficia de serviciile noastre de curățenie sub forma de abonament la cele mai înalte standarde.
Intervalul în care se va desfășura activitatea de curățare va fi stabilit de comun acord cu fiecare client, iar pachetele oferite sunt personalizate în funcție de solicitările dumneavoastră.
Servicii de curăţenie pentru firme, companii, cabinete de avocatură, cabinete notariale,cabinete medicale, restaurante, asociaţii de proprietari şi multe alte entităţi juridice.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 1976

0767208585
Suna Trimite SMS Anuleaza
177
ID: 1919001

Utilizatorul 1976
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1919001
177
Raporteaza

Anunturile similare