curatenie in restaurante,curatat mocheta,curatat geamuri
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
19-03-2018
Pret100 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Valentino Clean vă oferă servicii profesionale de curățat geamuri exterior/interior pentru magazine, mall-uri și restaurante.
Petreceri, nunți, evenimente mondene, conferințe sau lansări de produse sau orice alt tip de eveniment se finalizează în acelasi mod, debarasare, aranjare și igienizarea spațiului.
Igiena în spațiile de producție trebuie tratată cu cea mai mare seriozitate. Lipsa de interes poate avea consecințe grave asupra consumatorilor, asupra imaginii unităților de alimentație și implicit asupra profitului acestora.
Orice client va aprecia curățenia desăvârșită a localului dumneavoastră, lipsa prafului și strălucirea obiectelor de interior.
Valentino Clean vă oferă servicii profesionale de curăţenie pentru: curăţenie la domiciliu, curăţenie de întreţinere, curăţenie birouri, curăţenie după constructor, curăţare mochete/covoare, curăţare canapele/saltele/fotolii, curăţat geamuri și curatenie în restaurante/spaţii comerciale, în Bucureşti, Ilfov şi în alte localităţi aflate la distanța maximă de 100 km. Serviciile de curățenie pentru restaurante se prestează la intervale prestabilite și presupun tehnici și tehnologii avansate de curățare.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 1976

0767208585
Suna Trimite SMS Anuleaza
183
ID: 1872840

Utilizatorul 1976
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1872840
183
Raporteaza

Anunturile similare