EVENIMENT DE CONTIENTIZARE SI INFORMARE POCU 908/1/3/148760
Prahova , Dumbrava
07-01-2022

NESPECIFICAT

  • Domeniu Educatie-Training-Arte
  • Mobilitatea postului Locatie stabila
  • Nivel studii Necalificat

În data de 13.01.2022, incepand cu ora 16.00, in cadrul Scolii Gimnaziale din sat Ciupelnita Com.Dumbrava , judetul Prahova, va avea loc evenimentul de informare si conștientizare al potențialului grup tinta organizat in cadrul proiectului POCU/908/1/3/148760-“Just 4 Neet’s” finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman.

Obiectivul principal al proiectului urmărește creșterea oportunitatilor de ocupare si facilitarea integrarii pe piata muncii pentru 371 de tineri NEETs (ILMT) din Regiunile de Dezvoltare , Sud-Vest Oltenia,Sud-Est si Sud-Muntenia prin oferirea de pachete integrate si personalizate de masuri active, inclusiv prin recunoasterea si certificarea rezultatelor invatarii dobandite in contexte non-formale si informale corelate cu nevoile pietei muncii pe parcursul a 24 de luni.

Grupul țintă al proiectului este format din persoane cu varsta cuprinsa intre 16-29 ani care nu urmeaza nicio forma de educatie sau formare si care nu sunt ocupate pe piata muncii, acestia fiind inregistrati si profilati de catre Serviciul Public de Ocupare.

Persoanele interesate sa participe la acest eveniment sau care doresc sa se înscrie ca si grup tinta pentru a beneficia de facilitățile acordate prin intermediul proiectului si a asigurarii unei ocupari sustenabile si de calitate a fortei de munca sunt rugate sa ne scrie pe adresa de mail tandemconsulting123@gmail.com.

Mentionam ca se vor respecta prevederile legislative in vigoare in ceea ce priveste prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de Covid 19.


Va multumim.

Telefon

Mesaj

TANDEM CONSULTING SRL

Anuleaza
354
ID: 2029535

TANDEM CONSULTING SRL
Vezi toate anunturile
Trimite mesaj Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile similare

TANDEM CONSULTING SRL

Vezi toate anunturile
ID: 2029535
354
Raporteaza