Lansator profesional de plase SpiderN pentru capturare animale
Prahova, Ploiesti
10-06-2024
Pret4.500 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Vand dispozitiv profesional de precizie de lansat plase marca Spider-N, utilizat pt capturarea non-agresiva, fara violenta a animalelor.

Utilizatori
biologi, grupuri de salvare, asociatii de aparare a drepturilor animalelor, ingrijitori din gradinile zoo, veterinari, vanatori, padurari, companii de paza si securitate. Poate fi utilizat si in scop de auto-aparare, impotriva unor potentiali agresori.

Functionare
La apasarea butonului de declansare, plasa va acoperi si va imobiliza corpul tintei intr-o fractiune de secunda, ceea ce va crea un efect psihologic de surpriza si de distragere a atentiei. Primul instinct de autoaparare va face ca tinta imobilizata sa incerce din toate puterile sa lupte pt. a se elibera din plasa. Acest lucru ii va oferi utilizatorului timpul necesar pt. a lua o decizie.

Domenii
-Prinderea animalelor scapate din captivitate (animale domestice, caini, pisici, gaini, animale de companie, pasari, animale de la Gradina Zoologica). Aceasta tehnica ajuta la repunerea rapida a animalului in captivitate, ferindu-l de ranire, stari de soc sau evitand folosirea tranchilizantelor.

-Aparare impotriva animalelor salbatice sau agresive de marime medie (de ex. lup, mistret), caini ai strazii. Spider-N este dispozitivul ideal care va poate apara instant impotriva animalelor agresive, fara a le cauza rani si fara a le irita sa devina mai agresive.

-Auto-aparare si protectie personala. Evitati orice risc de ranire intr-o confruntare directa, in cazul in care sunteti atacat de un agresor si ramaneti permanent in siguranta.

-Divertisment. Acest dispozitiv poate sa ofere si amuzament in petrecerea timpului liber. Organizat in 2 echipe de lupta (asemanator cu jocul Paintball), un grup de prieteni poate petrece momente distractive dar si pline de adrenalina intr-o lupta strategica de neutralizare a inamicului cu Spider-N.

-Dispozitiv tactic pt. fortele de ordine
-Neutralizarea dronelor de spionaj

Specificatii tehnice
-Carcasa: aliaj de aluminiu ultra-rezistent
-Dimensiuni: 750 x 480 x 250 mm
-Greutate totala: 850 gr
-Distanta max. de aruncare a plasei: 20-22 m (depinde de vant si de alti parametri)
-Distanta optima de tragere: 5-8 m
-Plasa: fibra HDPE (material pt. fabricarea parasutelor), ultra-usoara, ultra-rezistenta, reutilizabila
-Marimea plasei (extindere completa): 3 x 3 m
-Viteza de lansare plasa: 10-15 m sec

Mod de declansare
Lansarea plasei de captura se face instant prin apasarea butonului. Nu este necesara o armare sau alte operatii pregatitoare, ci doar se gliseaza capacul de siguranta prevazut impotriva unei apasari accidentale, apoi se apasa butonul si plasa este instant proiectata catre tinta cu precizie. Plasa se intinde complet de la o distanta de 4-5 metri si imobilizeaza tinta foarte rapid.

Trusa de teren Spider-N
Avantaje: compacta, usor de transportat atunci cand va aflati pe teren si gata de actiune. Include tot ce este necesar pentru a va putea apara, cand va deplasati in zone periculoase. Contine:
-Geanta de protectie la soc - 1 buc
-Dispozitivul Spider-N (unitate principala) - 1 buc
-Cap tragere cu plasa de antrenament - 1 buc
-Cap tragere cu plasa de capturare - 1 buc
-Dispozitiv de strangere plasa - 1 buc
-Accesorii, imbusuri
-Manual de utilizare, tutorial video

Accesorii optionale:
-Dispozitiv de prindere la curea
-Dispozitiv de ochire
-Dispozitiv cu maner

-----

De vanzare Trusa de teren Spider-N
Stare: noua, neutilizata, cu garantie.

Optional ofer piese de schimb, accesorii, consumabile.
Nu trimit prin curier. Ofer produsul doar cu livrare personala, cu demonstratie de functionare.
Va rog contactati pentru mai multe informatii.

Telefon

Mesaj

Nicko

0728991188
Suna Trimite SMS Anuleaza
34
ID: 2068722

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2068722
34
Raporteaza

Anunturile similare