Panou radiant cu uscator de prosoape SWTRA150 Sunway din otel cu
Iasi, Iasi
21-01-2021
Livrare cu verificare colet
Pret950 Lei
  • Oferit de Companie
  • Starea produsului Nou

Panou radiant cu uscator de prosoape econom, cu putere termica mare, ecologic.

Putere termica: 150 W
Suprafata incalzita (h=2.5m): 4 mp.
Economie de electricitate.
Cadru din otel inoxidabil.
Garantie termostat: 2 ani
Panoul radiant cu uscator de prosoape SWTRA150, din otel, de la Teploceramic, un brand Sunway, este o alegere ideala pentru baie, oferind doua posibilitati de incalzire la pret de una. Cu o garantie de 5 ani si o durata de viata de 30 de ani, acesta usuca prosoapele de 5 ori mai repede decat uscatoarele obisnuite, oferind cu 50% mai multa economie la facturi.
Panou radiant cu uscator de prosoape SWTRA150, Teploceramic Sunway, din otel, cu termostat: avantaje
Avantajele pe care le aduce acest panou radiant cu uscator de prosoape sunt neumarate. Va veti incalzi baia intr-un mod econom, elegant si practic, si va veti usca prosoapele usor si confortabil. Insa mai aducem aminte si urmatoarele:

Economie: multumita noii tehnologii Sun Way implementate in acest model de uscator de prosoape ele sunt capabile de o economie energetica de peste 50% decata un model obisnuit. Mai mult, panoul radiant din spate incalzeste foarte bine, nemaifiind nevoie de un alt calorifer in interiorul baii.
Eficienta: cu aceste panouri radiante cu uscator de prosop, baia se incalzeste foarate repede, iar prosoapele se usuca in timp scurt. Astfel, luand situatia ipoetetica in care veti face baie imediat dupa un alt membru al familiei, veti gasi prosoapele suacte si gata pentru a fi folosite.
Siguranta: aceste panouri radiante cu uscator de prosop sunt sigure si au un grad de protectie impotriva umezelii ridicat. Produsele sunt certificate conform normelor europene si ucrainene pentru a fi comercializate.
Design: cerintele vietii moderne ne cer sa fim cat mai practici, astfel incat aceste panouri radiante cu uscator de prosop sunt o alegere nu doar practica, ci si stilata. Designul lor este simplu insa cu un randament termic ridicat, potrivindu-se in orice incapere.
Panou radiant cu uscator de prosoape SWTRA150, Teploceramic Sunway, din otel, cu termostat: caracteristici
Panoul radiant cu uscator de prosoape SWTRA150, de la Teploceramic Sunway, din otel, cu termostat, este un produs 2 in 1 care av ajuta sa ava incalziti baia si sa va uscati prosoapele. El se monteaza usor si ajuta la o economie substantiala a electricitatii, in timp ce incalzeste uniform camera in care se afla.

Cadrul facut din otel inoxidabil se incalzeste usor, rezistand pentru vreme indelungata, fara a se coroda de la umezeala din incapere.
Este autonom, nefiind nevoie sa interactionati cu el de cate ori doriti sa il folositi.
Ofera un grad de protectie ridicat, motiv pentru care nu trebuie sa va faceti griji ca pot aparea accidente sau ca trebuiesc feriti copiii de ei. Este sigur din toate punctele de vedere, oferind, totodata, caldura placuta si suficienta.
Durabilitatea ridicata de care da dovada acest panou radiant cu uscator de prosoape este un punct forte avantajos, nefiind nevoie sa il schimbati pentru urmatorii 30 de ani. Mai mult, producatorul ofera, datorita acestui aspect, o garantie de 5 ani.
Designul modern si practic va da o nota de eleganta baii dumneavoastra, surprinzandu-va musafairii si incantandu-va ochii.
Nu are nevoie de aerisire, ceea ce implica un contact minim cu instalatorii pentru intretinerea lui.
Panou radiant cu uscator de prosoape SWTRA150, Teploceramic Sunway, din otel, cu termostat: dimensiuni
Latime: 800 mm

Inaltime:370 mm

Adancime: 14 mm

Masa: 7 kg.

Telefon

Mesaj

Ecoterm Optim Clima SRL

0770721565
Suna Trimite SMS Anuleaza
463
ID: 2015173

Ecoterm Optim Clima SRL
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Ecoterm Optim Clima SRL

Vezi toate anunturile
ID: 2015173
463
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Ecoterm Optim Clima SRL

Anunturile similare