Programare chip cheie chei Ford Honda Hyundai Kia Matiz Opel Peugeot Smart Spark
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
14-05-2020
Pret250 Lei
  • Oferit de Companie

Service auto din Bucuresti, punem la dispozitia posesorilor si utilizatorilor de automobile enumerate mai jos, servicii de extragere a codului de securitate (PIN / SKC) si de programare chei / cheie auto cu chip / microchip / transponder, chiar si pe loc, la sediul / domiciliul clientului.

Acestea sunt disponibile pentru anumite modele alemarcilor de autovehicule:
Audi, Citroen, Chevrolet, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Seat, Skoda, Smart, Spark, VolksWagen

Daca masina in cauza nu mai porneste din orice alt motiv decat pierderea / distrugerea fizica a chip-ului cheii, este absolut necesara efectuarea unei o verificari computerizate detaliate a sistemelor electronic asistate care pot avea ca efect imobilizarea autovehiculului, in scopul determinarii cat mai precise a cauzei care genereaza aceasta situatie, inainte de a incerca orice modalitate de remediere.

Pretul unei testari computerizate pe sistemele care pot imobiliza electronic masina porneste de la 100 de lei pentru autoturisme si nu cuprinde alte verificari (pe parte electrica - de exemplu), sau interventii si nici deplasarea noastra la masina imobilizata. Serviciul de programare (daca se impune acest lucru) se plateste separat.

Pentru detalii suplimentare si programari va stam la dispozitie:
Luni - Vineri: 09:00-17:00;
Sambata: 9:00-13:30
Duminica INCHIS la numarul de telefon 0721-726 853.

Telefon

Mesaj

Romcriss Company Com SRL

0728326386
Suna Trimite SMS Anuleaza
618
ID: 2002167

Romcriss Company Com SRL
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Romcriss Company Com SRL

Vezi toate anunturile
ID: 2002167
618
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Romcriss Company Com SRL

Anunturile similare