Programare chip cheie chei imobilizator Audi Seat Skoda VolksWagen Bucuresti
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
08-09-2020
Pret250 Lei
  • Oferit de Companie

Sunteti posesorul unui autorism, Audi Honda Seat Skoda VolksWagen, care - la incercarea de a o porni roteste electromotorul, iar martorul de avarie al imobilizatorului ( cheia / masina cu cheia ) se aprinde cu intermitenta in bord, ori afiseaza mesajul "imobiliser active", sau "SAFE"?

Nu va impacientati si nici nu incercati sa fortati in nici un fel pornirea masinii (cu cabluri de curent, trasa, etc.), pentru ca pe langa faptul ca nu va porni, riscati sa produceti si alte avarii cu aceasta ocazie, iar asta chiar nu merita.

Noi va oferim solutia simpla si sigura, fara costuri de tractare, sau transport cu platforma, chiar si la sediul / domiciliul dumneavoastra: venim, facem o constatare bazata pe o verificare computerizata amanuntita a sistemului de imobilizare in scopul determinarii cauzei concrete care a condus la blocajul electronic al pornirii si apoi stabilim masurile ce se impun pentru pornirea masinii.

Pretul total al interventiei difera atat in raport de cauza imobilizarii, pe care o vom stabili mai intai la fata locului, cat si in functie de distanta pana la locatia in care se afla masina dumneavoastra.

Pentru detalii suplimentare sau pentru a face o programare va stam la dispozitie in intervalele L-V 9:00-17:00; S 9:30-13:30, (D - inchis) la 0728 326 386.

Telefon

Mesaj

Romcriss Company Com SRL

0728326386
Suna Trimite SMS Anuleaza
523
ID: 2002165

Romcriss Company Com SRL
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Romcriss Company Com SRL

Vezi toate anunturile
ID: 2002165
523
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Romcriss Company Com SRL

Anunturile similare