Programare chip cheie chei Ssangyong anulare imobilizator la domiciliu
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
14-06-2019
Pret250 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Service autorizat din Bucuresti, specializat pe solutionarea problemelor de electronica auto, diagnoza si testare auto computerizata va ofera servicii de programare chip din cheie / cheie pentru automobilele din gama Ssangyong, precum si servicii de anulare functie imobilizator / antidemaraj ( Immo – off ) pentru anumite motorizari* ale unora dintre acestea.

Daca autoturismul dumneavoastra nu mai porneste din orice alt motiv decat pierderea / distrugerea chip-ului cheii, in scopul determinarii corecte a cauzei care genereaza aceasta situatie pentru fiecare caz in parte, inainte de a face orice demers in sensul rezolvarii problemei, vom face o testare completa a sistemelor electronic asistate care pot avea ca efect imobilizarea masinii. Doar astfel, determinand cauza, putem gasi solutia optima de rezolvare in cazul dumneavoastra.

Pentru unele anomalii ale sistemului de imobilizare, in functie si de versiunea software a unitatii de control a injectiei, o solutie o poate reprezenta si anularea sistemului electronic de imobilizare, procedandu-se in consecinta.

Pretul unei verifiicari este de 100 de lei si nu include deplasarea noastra la vehiculul in cauza. Programarea chipului, sau anularea imobilizatorului (daca e cazul sa se faca) se platesc separat.

In acest sens, colaboram si cu diverse unitati de service auto, care fie nu au dezvoltat un departament de diagnozasi testare electronica, fie au o plaja restransa in acest domeniu.

Detalii si programari: L-V 9:00-17:00; S: 9:30-13:30 (D - Inchis) la 0728.326.386.

Telefon

Mesaj

Romcriss Company Com SRL

0728326386
Suna Trimite SMS Anuleaza
532
ID: 1958079

Romcriss Company Com SRL
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Romcriss Company Com SRL

Vezi toate anunturile
ID: 1958079
532
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Romcriss Company Com SRL

Anunturile similare