Programare codare adaptare chip cheie chei telecomanda imobilizator Mitsubishi
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
26-05-2020
Pret250 Lei
  • Oferit de Companie

Service electrica auto din Bucuresti, va oferim la preturi convenabile servicii de diagnoza, testare auto si programare pentru chip si telecomanda din cheie / chei pentru autoturismele si autoutilitarele din gama Mitsubishi: ASX, Carisma, Colt, Galant, Lancer, Outlander, Pajero, Pajero Sport, L200, etc, chiar si la sediul / domiciliul clientului din Bucuresti / Ilfov / imprejurimi.

Daca autoturismul dumneavoastra nu mai porneste din orice alt motiv decat pierderea / distrugerea chip-ului cheii, in scopul determinarii corecte a cauzei care genereaza aceasta situatie pentru fiecare caz in parte, inainte de a face orice demers in sensul rezolvarii problemei, vom face o testare completa a sistemelor electronic asistate care pot avea ca efect imobilizarea masinii. Doar astfel, determinand cauza, putem gasi solutia optima de rezolvare in cazul dumneavoastra.

Pretul oricarei interventii, poate fi diferit in functie de natura (autoturism / autoutilitara), modelul si de anul de fabricatie al masinii. Pretul unei verificari computerizate preliminare este de 100 ron , fara deplasarea noastra la vehiculul imobilizat. Deplasarea si programarea cheii / cheilor / telecomzilor au preturi diferite si se platesc separat.

La solicitarea venita din partea dumneavoastra ne putem deplasa contra-cost si la locatia in care se afla automobilul in cauza.

Pentru detalii suplimentare si programari ne puteti contacta
Luni - Vineri 9:00-17:00,
Sambata: 9:00 13:30, la numarul de telefon afisat alturat.
Duminica - inchis.

Telefon

Mesaj

Romcriss Company Com SRL

0728326386
Suna Trimite SMS Anuleaza
539
ID: 2002173

Romcriss Company Com SRL
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Romcriss Company Com SRL

Vezi toate anunturile
ID: 2002173
539
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Romcriss Company Com SRL

Anunturile similare