Programare web design development seo și aplicații Android
Bihor, Oradea
14-07-2021
Pret900 Lei

Negociabil

  • Oferit de Companie

Supravirtual SRL este o firmă de programare și consultanță IT: realizează programe personalizate (custom software), web design și development (site de prezentare, magazine online, etc), seo și aplicații pentru Android.

Realizăm paginile web de prezentare și magazine online gata optimizate pentru motoarele de căutare, adaptabile (responsive) pentru toate dimensiunile de ecran, care respectă GDPR. Vă putem garanta viteze de încărcare foarte bune pentru paginile web dezvoltate de noi (e unul dintre factorii importanți pentru seo). La magazinele online oferim posibilitatea implementării plății cu cardul (exemplu: MobilPay, PayU, PayPal), posibilitatea generării awb pe baza unei comenzi existente (exemplu: FanCourier, Urgent Cargus, DPD), generare de facturi și chitanțe și o mulțime de alte unelte necesare pentru administrarea eficientă a comenzilor.

Prețul pentru un site de prezentare începe de la 200 de euro, cel final depinzînd de cerințele clientului - în fiecare situație se face o analiză inițială a acestor cerințe. Vizitați https://supravirtual.ro sau sună la 0743539203 pentru mai multe informații.

Telefon

Mesaj

Supravirtual

Anuleaza
504
ID: 2021017

Supravirtual
Vezi toate anunturile
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Supravirtual

Vezi toate anunturile
ID: 2021017
504
Raporteaza

Anunturile similare