Proprietar vand cladire Ozun Jud. Covasna !
Covasna, Ozun
03-10-2017
Pret290.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Cladirea de birouri a fost sediul administrativ al producatorului de alcool etilic alimentar S.C. Spirt Amidon Ozun S.A. si este distribuita pe doua niveluri, respectiv P+E.Terenul pe care se afla imobilul este situat in intravilanul loc.OZUN, cu front stradal la DN11 Brasov - Tg. Secuiesc. In imobil exista toate utilitatile (apa, canal, gaze naturale, electricitate, telefonie).In partea din fata a terenului este amenajata o parcare pentru autovehicule.
Structura de rezistenta este alcatuita din pereti portanti din zidarie de caramida, plansee din beton armat, acoperis tip sarpanta lemn, invelitoare din tigla si tampalarie din lemn.
Finisajele interioare sunt: pardoseli din mozaic si gresie in holuri, iar in incaperi parchet, tencuieli si zugraveli obisnuite, lambriuri pe pereti pe hol si in birouri, tavane false casetate lambrisate in unele incaperi, casa scarii avand balustrada din inox, trepte si contratrepte placate cu marmura.
Constructia este prevazuta cu instalatii sanitare interioare de apa rece, apa calda menajera si canalizare, toate functionale.

•Suprafata utila parter – 303 mp
•Suprafata utila etaj – 291 mp

Vanzarea se face direct de catre proprietar.
Acceptam colaborarea cu agentii imobiliare.

Ne puteti gasi si pe pagina de Facebook : https://www.facebook.com/korona.imobile , numar etaj: 1, suprafata utila: 594, suprafata totala: 2000

Telefon

Mesaj

Tandarica Marcela

0742110000
Suna Trimite SMS Anuleaza
377
ID: 1810337

Tandarica Marcela
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Tandarica Marcela

Vezi toate anunturile
ID: 1810337
377
Raporteaza

Anunturile similare