Servicii de curatenie in hoteluri
Timis, Timisoara
07-06-2020
Pret22 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

DANISTIR & MANU înțelege că primele impresii sunt cruciale, iar prezentarea zonei de recepție a hotelului și a camerelor de hotel este extrem de importantă pentru clienții dvs. și pentru reputația dvs. de hotelier.
DANISTIR & MANU vă poate ajuta să păstrați hotelul dvs. curat și imaculat atunci când angajați personalul nostru dedicat pentru a vă descurca serviciile de curățenie profundă.
Oferim servicii hoteliere specializate, inclusiv: Restaurante și baruri,Bucătărie,Hotel Curățarea și menajarea camerelor
Toate cele de mai sus pot fi efectuate ca un serviciu unic sau curățenie obișnuită pentru menținerea standardului de curățenie și igienă la cel mai înalt nivel.
Înțelegem că hotelul este dinamic, clienții sosind și plecând la fiecare oră din zi. DANISTIR & MANU lucrează pe un program flexibil și este capabil să lucreze rapid și eficient pentru a vă asigura că orice întrerupere a afacerii dvs. este redusă la minimum. Curățitorii noștri asigurați calității vă vor lăsa pe clienți cu o experiență pozitivă și plăcută la hotel. sunați la +40733388820, Email:dani.stir@yahoo.com,Website: http://danistirandmanu.ro/.

Telefon

Mesaj

Dani Stir

0733388820
Suna Trimite SMS Anuleaza
342
ID: 1955565

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1955565
342
Raporteaza

Anunturile similare