spalare saltele domiciliu
Bucuresti - Ilfov, bucuresti
04-05-2018
Pret80 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Îți garantăm curățarea și igienizarea canapelei în profunzime (nu doar la suprafață) cu echipamente speciale ce folosesc tehnologie de injecție jet de apă + detergent special concomitent cu extracția acestui jet prin aspirare puternică iar pentru igienizare folosim tehnologie cu aburi la temperaturi ridicate de peste 100 de grade celsius.
Contactează-ne acum pentru a obţine mai multe detalii despre felul în care se desfaşoară procesul de curaţat şi spălat canapele, curăţat şi spălat saltele, curăţat fotolii, dar şi pentru a obţine o ofertă personalizată.
Echipa noastră de specialiști în curățenie îți vine în ajutor cu sfaturi practice și te asigură că vei obține rezultate încântătoare și de lungă durată.
Firma Valentino Clean vă oferă servicii profesionale de curaţat canapele, curăţat saltele, curăţat fotolii, curățat scaune birou, în Bucureşti, Ilfov şi în alte localităţi aflate la distanţa maximă de 100 km
Când vine vorba de curaţat canapele, curăţat saltele, curăţat fotolii,, ....Valentino Clean vă oferă servicii profesionale şi intervenţii rapide, fără să aşteptaţi zile sau săptămâni până o echipă ajunge la locaţia dvs.
Prin curățarea și igienizarea saltelelor, ai grijă de sănătatea familiei tale.
servicii de curăţat canapele, curăţat canapele la domiciliu,spălat saltele, firmă de curăţenie, curăţat canapele la birou, curăţat canapele preţ, Curatat saltele bucuresti , curatare saltea domiciliu , servicii spalare saltele, curatat fotolii, spalat scaune birou"

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 1976

0767208585
Suna Trimite SMS Anuleaza
196
ID: 1885953

Utilizatorul 1976
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1885953
196
Raporteaza

Anunturile similare