spalat saltele in locuinte
Bucuresti - Ilfov, bucuresti
28-04-2018
Pret80 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Pentru curăţat şi spălat canapele,curăţat şi spălat saltele, fotolii, întotdeauna este recomandat să apelezi la o firmă de curăţenie. Valentino Clean vă explică 3 motive pentru a vă determina să ne contactaţi:
› o curățare în profunzime a tapițeriei niciodată nu se poate realiza fără un echipament profesional adecvat;
› canapelele, salteaua și fotoliile sunt o sursă inepuizabilă de praf și impurități.
› apa pe care o foloseşti pentru spălat canapele, saltele şi fotolii rămâne impregnată în țesătură și poate duce la apariția mirosului neplăcut sau, mai grav, la formarea mucegaiului - un real pericol pentru sănătatea tuturor.
Curăţarea şi spălarea saltelei la domiciliu se efectuează prin procedeul numit injecție – extracție și presupune pulverizarea unui amestec de detergent profesional și apă asupra materialului saltelei și extragerea aproape simultană a acestuia de un aspirator de putere, astfel ca soluția să nu umezească în profunzime materialul, eliminând totodată în totalitate praful, murdăria și acarienii.
servicii de curăţat canapele, curăţat canapele la domiciliu,spălat saltele, firmă de curăţenie, curăţat canapele la birou, curăţat canapele preţ, Curatat saltele bucuresti , curatare saltea domiciliu , servicii spalare saltele, curatat fotolii, spalat scaune birou

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 1976

0767208585
Suna Trimite SMS Anuleaza
198
ID: 1884732

Utilizatorul 1976
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1884732
198
Raporteaza

Anunturile similare