spalat saltele la domiciliu
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
07-06-2018
Pret80 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Curăţarea şi spălarea saltelei la domiciliu se efectuează prin procedeul numit injecție – extracție și presupune pulverizarea unui amestec de detergent profesional și apă asupra materialului saltelei și extragerea aproape simultană a acestuia de un aspirator de putere, astfel ca soluția să nu umezească în profunzime materialul, eliminând totodată în totalitate praful, murdăria și acarienii.

curatare-saltele
Metoda de injecție - extracție pe care o folosim pentru spălare canapele/saltele și fotolii dă rezultate optime și este cea mai modernă și mai sigură tehnică din domeniu. Echipamentele și detergenții noștri pentru curățarea tapițeriilor pe care le folosim pot înlătura 90% dintre pete. Există mai multe criterii care influențează succesul, cum ar fi substanța care a provocat murdăria, vechimea petei etc.


AVANTAJE:

› Curățare în profunzime a țesăturii;
› Lasă în urmă un parfum plăcut;
› Întărește fibrele textile, revigorează;
› Redă culorile inițiale;
› Nu implică risc de toxicitate sau alergie;
› Petele ies în proporție de 90%;
› Timp de uscare 4-8 ore

Îți garantăm curățarea și igienizarea canapelei în profunzime (nu doar la suprafață) cu echipamente speciale ce folosesc tehnologie de injecție jet de apă + detergent special concomitent cu extracția acestui jet prin aspirare puternică iar pentru igienizare folosim tehnologie cu aburi la temperaturi ridicate de peste 100 de grade celsius.
Contactează-ne acum pentru a obţine mai multe detalii despre felul în care se desfaşoară procesul de curaţat şi spălat canapele, curăţat şi spălat saltele, curăţat fotolii, dar şi pentru a obţine o ofertă personalizată.
Echipa noastră de specialiști în curățenie îți vine în ajutor cu sfaturi practice și te asigură că vei obține rezultate încântătoare și de lungă durată.
Firma Valentino Clean vă oferă servicii profesionale de curaţat canapele, curăţat saltele, curăţat fotolii, curățat scaune birou, în Bucureşti, Ilfov şi în alte localităţi aflate la distanţa maximă de 100 km
Când vine vorba de curaţat canapele, curăţat saltele, curăţat fotolii,, ....Valentino Clean vă oferă servicii profesionale şi intervenţii rapide, fără să aşteptaţi zile sau săptămâni până o echipă ajunge la locaţia dvs.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 1976

0767208585
Suna Trimite SMS Anuleaza
191
ID: 1896490

Utilizatorul 1976
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1896490
191
Raporteaza

Anunturile similare