TERMOMETRU pentru frigider congelator lada frigorifica ECRAN MARE pret ieftin
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
26-12-2023
Pret30 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Starea produsului Nou

In Bucuresti, predare personala in zona Unirii / Tineretului - inclusiv in weekend sau Victoriei / Piata Presei - in anumite zile;
Cost livrare prin curier:
20 lei - daca doriti plata ramburs sau
10 lei - daca faceti plata integrala in avans ( cont bancar / revolut )


Unitate atractiva, dar proiectata simplu, fara controale prea complicate pentru a va mentine alimentele in siguranta. Unitatea in sine este alba și are o margine eleganta argintie in jurul marginilor.
Cifre mari Doar o privire si puteti citi cu usurinta afisajul cu cifrele sale mari si aldine. Ideal pentru cei care nu au cea mai buna vedere. Nici un cadran la vedere.

Foarte simplu de utilizat Nu sunt necesare instructiuni. Acesta este cel mai simplu termometru electronic de pe piata, cu doar doua butoane. Doar apasați butonul de pornire / oprire pentru a porni termometrul și apoi selectati Gradele sau Fahrenheit.

Temperatura poate varia de la -20 pana la 60 si este precis. Puteti monitoriza cu usurinta temperatura frigiderului si asigurati o dubla protectie a sigurantei dvs. alimentare. Va permite sa-l utilizati in frigider, congelator, lada frigorifica Poate fi utilizat pt uz casnic sau comercial: restaurante, baruri, cafenele, magazine de proximitate, farmacii, crama etc.

Structura impermeabila (nivel impermeabil IPX3) poate rezista la umezeala camerei frigiderului sau congelatorului astfel incat sa functioneze intr-un mod sigur si consecvent.

Termometrul poate fi utilizat si pt a masura temperatura din camera, bucatarie, baie, practic orice incapere, nu e obligatoriu sa stea in frigider.

Termometrul are 3 optiuni diferite pentru amplasare. Fie utilizati suportul pentru a-l aseza pe masa, rasturnati suportul si folositi carligul pentru a-l atarna pe un raft de frigider, sau il puteti prinde de ceva metalic cu ajutorul magnetului de pe spate.

Specificatii:

Design minimalist MODERN cu ecran mare si caractere clare
Este rezistent la stropirea cu apa
Interval masurare 20C + 60C
Rezolutie 0,1C
Alimentare 1 x baterie CR2032
Material: plastic, metal
Dimensiune: 6.7 cm*4.3 cm.

Telefon

Mesaj

Inite

0756011738
Suna Trimite SMS Anuleaza
269
ID: 2046154

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2046154
269
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Inite

Anunturile similare