Timer CRONOMETRU bucatarie cu alarma DIGITAL temporizator magnetic profesional
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
26-12-2023
Pret40 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Eficienta energetica A++
  • Culoare Negru
  • Starea produsului Nou

Produsul poate fi comandat de aici:
https://zella.ro/produs/timer-cronometru-bucatarie-cu-alarma-digital-temporizator-magnetic-profesional-led-pret/


Un timer cu un design unic, construit din materiale de calitate, cu un ecran LCD suficient de generos incat poate fi vizualizat chiar si de la distanta. Poate fi folosit atat in modul timer ( numaratoare inversa ) cat si stopwatch ( incepe numaratoarea de la 0).

Pornirea sa este foarte simpla. Pentru a seta timpul este nevoie sa rotiti rama cronometrului spre dreapta pentru a creste timpul, sau spre stanga pentru a-l micsora. Apoi apasati pe butonul rotund de pe ecran. Intervalul de timp maxim este de 99 de minute si 55 de secunde. Pt a schimba modul de functionare, tineti apasat butonul timp de 3 secunde.

Pe spate este prezent un buton prin intermediul caruia se poate seta volumul alarmei. La volum mediu sunetul generat este de 60-70db, iar atunci cand este setat la maximum, sunetul generat este de 80-90db. De asemenea, exista și optiunea de a fi trecut pe silentios. Sunetul generat este suficient de puternic incat acesta poate fi auzit chiar si atunci cand functioneaza hota sau aveti pe foc mancarea.

Acesta este usor de folosit si intretinut. Datorita suportului magnetic de pe spate, poate fi pozitionat pe frigider, pe aragaz, pe cuptorul cu microunde sau oriunde va este dumneavostra cel mai folositor.

Cronometrul este perfect pentru bucatarie atunci cand gatiti si doriti ca retelele dumneavoastra sa iasa ca la carte, totodata acesta se poate folosi si in alte situatii: pentru invatat, in cronometrarea temelor de acasa, timpul de joaca, sport, sedinte, tratamente cosmetice, somn, masurarea timpului alocat altor activitati.

Dimensiunea produsului: 7.8 x 7.8 x 2.7 cm
Greutate produs: 70 g
Baterie: 3 baterii AAA (nu sunt incluse)
Material: Plastic.

Telefon

Mesaj

Inite

0756011738
Suna Trimite SMS Anuleaza
309
ID: 2046262

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2046262
309
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Inite

Anunturile similare