Dacă ai suflet mare adopt o pe cățelușa Picky
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
07-02-2022
PretGratuit
  • Oferit de Persoana fizica
  • Varsta Mai mult de 6 ani

Cică Picky e câine, dar de fapt e cam de mărimea unei pisici. De altfel, se și înțelege foarte bine cu pisicile, deci nu ar zice nu unei căsuțe cu prietene feline. Deși senioară, Picky are încă multă energie, de zici că e în floarea vârstei: îi place să te întâmpine dimineața, să se joace cu jucării, să iasă la plimbare, iar după ce obosește, se retrage în culcușul ei și nici nu simți că o ai în casă.

Printre hobby-urile ei de cățelușă de oraș, se numără și plimbarea cu mașina sau autobuzul, excursiile în rucsac pentru atunci când obosește sau o presează timpul să ajungă repede undeva și mai ales tăvălitul în pat și alinticiul.

Știu că lumea se ferește în general să adopte animale senioare, și tocmai de asta avem nevoie de cineva care să răstoarne statisticile și să-i dea o șansă băbuței ăsteia simpatice. Ea sigur vă va răsplăti cu vârf și îndesat.

Ar fi păcat ca Picky să nu cunoască căldura și afecțiunea unei familii a ei nici măcar în ultima parte a vieții. Și dacă ajunge într-o căsuță unde să fie îngrijită și fericită, mai poate trăi mulți ani de acum încolo.

Picky e deparazitată, vaccinată, sterilizată, cu analizele și carnetul de sănătate la zi. Nu face stricăciuni prin casă și-și face nevoile doar afară.

Ce zici? Ești tu Omul ei?.

Telefon

Mesaj

Alexandra Turcu

0753478712
Suna Trimite SMS Anuleaza
484
ID: 2030804

Alexandra Turcu
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Alexandra Turcu

Vezi toate anunturile
ID: 2030804
484
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Alexandra Turcu

Anunturile similare