Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
Dahlia pisica care te convinge dintr o privire să o adopți
Bucuresti - Ilfov , Bucuresti
07-02-2022
Gratuit
  • Varsta 0-1 an
  • Oferit de Persoana fizica

Dahlia e o superbă pisică calico, cu culori care-ți fură imediat privirea. E dornică să primească afecțiune (toarce de cum pui mâna pe ea), îi place să se joace, mai ales cu undițe și mingiuțe de cauciuc, dar, pentru că, deși a fost salvată de când era pui de pe stradă, nu a avut parte de prea mult contact uman, e încă timidă față de oameni.

Dahlia e de aproximativ 2 săptămâni în foster și în fiecare zi iese tot mai mult din carapace și arată ce pisică minunată și topită după afecțiune e. Ideal ar fi ca prin perioada asta de adaptare să treacă direct cu familia ei, în căsuța ei permanentă, de aceasta îi căutăm deja adopție. Sperăm să-i găsim pe cineva cu experiență în socializarea pisicilor, care să știe să-i facă cât mai lină acomodarea în mediul ei permanent. Sau cineva dornic să învețe.

Dahlia are puțin sub un an, e deparazitată, vaccinată, sterilizată, cu carnet de sănătate, și educată să folosească litiera. Nu-i mai lipsește decât un Om al ei. Crezi că poți fi tu acela?

(Adoptă, nu cumpăra. Adoptând, te implici direct în salvarea unui animal care, fără ajutorul tău, nu ar fi avut nicio șansă la o viață fericită și lipsită de griji,).

Telefon

Mesaj

Alexandra Turcu

0753478712
Suna Trimite SMS Anuleaza
148
ID: 2030799

Alexandra Turcu
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Trimite mesaj Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile utilizatorului Alexandra Turcu

Anunturile similare

Alexandra Turcu

Vezi toate anunturile
ID: 2030799
148
Raporteaza