Vrei să ai asigurat un loc în Raiul pisicilor Adoptă l pe Obi
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
07-02-2022
PretGratuit
  • Oferit de Persoana fizica
  • Varsta 1-3 ani
  • Varsta 3-6 ani

Așa cum probabil că ai observat deja, aproape toți oamenii se înghesuie să adopte pisoi cât mai mici, mai pufoși și mai drăgălași, iar pisicile adulte, eventual și cu anumite boli, nu-și găsesc niciodată o casă a lor. Crezi că poți să faci tu o diferență? Atunci adoptă-l pe Obi.

Obi, zis și Obilică fără frică, e cel mai dulce, amuzant, lipicios și curajos motan pe care ți-l poți imagina. Vine și-ți dă pupici cât ești în cel mai greu și obositor meeting, îi place să meargă în ham, e vorbăreț ca o moară stricată, prieten cu toți câinii, dar și cu jucăriile lor.

Cum de nu a fost încă adoptată așa o bombonică de motănel? Păi… Obi are diabet și, deși îngrijirea lui nu presupune un mare efort, iar speranța lui de viață e comparabilă cu a unei pisici sănătoase dacă e îngrijit, oamenii ezită să-și asume o astfel de responsabilitate. Obi trebuie să mănânce hrană specială pentru pisicile cu diabet și să primească de două ori pe zi, odată cu mâncarea, o mică doză de insulină. La cât de pofticios e, nici nu-și dă seama când e înțepat. Ei, nu sună chiar așa de complicat, nu?

Sperăm să fie adoptat cât mai repede, pentru că momentan se află într-un foster cu destule alte pisici, și nu toate îl agreează pe Obi, ceea ce e foarte stresant pentru el. Și, la fel ca la oameni, stresul e un factor periculos pentru pisicii cu diabet.

Crezi că faci parte din acel mic procent de oameni dispuși să ajute o pisică care nu prea are șanse de adopție? Atunci Obi e companionul perfect pentru tine.
(E deparazitat, vaccinat, sterilizat, cu carnetul de sănătate și analizele la zi și locuiește în București.)

P.S. În urma unui accident de mașină de pe vremea când era pisoi hoinar pe stradă, Obi a rămas fără codiță. Dar cumva asta nu reușește decât să-l facă și mai haios.

Telefon

Mesaj

Alexandra Turcu

0753478712
Suna Trimite SMS Anuleaza
476
ID: 2030796

Alexandra Turcu
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Alexandra Turcu

Vezi toate anunturile
ID: 2030796
476
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Alexandra Turcu

Anunturile similare