Vrei să salvezi o pisică specială Adoptă l pe Apple
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
07-02-2022
PretGratuit
  • Oferit de Persoana fizica
  • Varsta 0-1 an

Când vă gândiți la motanul ideal, probabil vă gândiți la un motan iubăreț, care nu s-ar dezlipi niciodată de dumneavoastră și care toarce non-stop, leneș. Ei bine, exact așa e Apple! Cu siguranță mai rar ați văzut un pisoi așa de dulce.

Cum de nu a fost adoptată încă așa minunăție? Ei bine, încă de când era mic puiuț, Apple a rămas în 3 lăbuțe. Lucrul ăsta nu-i afectează cu nimic calitatea vieții și Apple se poate bucura de viață exact ca fiecare motănel de vârsta lui, dar se pare că pentru majoritatea oamenilor un astfel de defect (pur vizual) e de neconceput. Și uite-așa Apple nu și-a găsit încă o căsuță a lui, cu un Om al lui.

Partea bună e că poți fi tu Omul acela care schimbă statisticile, oferind un cămin și afecțiune cât duce carul unui pisoi mai greu adoptabil.

Apple are mai puțin de 1 an, e deparazitat, vaccinat, sterilizat, cu carnetul de sănătate la zi. Nu-i mai lipsește decât o viață minunată, alături de familia lui.

(Adoptă, nu cumpăra. Adoptând, ajuți activ la salvarea unei vieți care fără ajutorul tău nu ar fi avut niciodată vreo șansă la o viață fericită.).

Telefon

Mesaj

Alexandra Turcu

0753478712
Suna Trimite SMS Anuleaza
466
ID: 2030797

Alexandra Turcu
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Alexandra Turcu

Vezi toate anunturile
ID: 2030797
466
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Alexandra Turcu

Anunturile similare