Akhenaton Faraonul Soare de Daniel Meurois
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
23-03-2021
  • Oferit de Companie
  • Starea produsului Nou

Pentru orice comandă vă oferim CADOU CD-ul virtual de 5 Meditații Ghidate „Lumina Interioară”, meditații cu muzică ghidate de Rada Pantea

DESCRIERE

Cine dintre noi nu este fascinat sau intrigat de acest Faraon eretic și beat de Soare, care a fost Akhenaton? Nu este nicio îndoială că această carte, ce îl are ca figură centrală, se detașează de toate cele care i-au fost consacrate până în prezent.
Într-adevăr, scrierea ei nu este fructul unei cercetări bazate pe date arheologice, ci rezultă dintr-o serie de viziuni în ceea ce unii numesc Cartea Timpurilor. Din perspectiva asta este în același timp unică și surprinzătoare.

Autorul – al cărui best seller îl cunoaștem deja Cartea secretă a lui Jeshua – s-a lăsat ghidat, de-a lungul unei existențe anterioare pentru a redescoperi viața personajului Nagar-Teth, terapeut și instructor apropiat al Faraonului Akhenaton.
Prin ochii săi pătrundem astfel într-o veritabilă și captivantă frescă istorică în care se întâlnesc destine ieșite din comun, punând în scenă ființe pasionale în căutarea lor frenetică a Divinului.

Deși ne transportă în nisipurile Egiptului de acum vreo 3500 de ani „Akhenaton Faraonul Soare” nu este totuși o carte despre trecut. Este o operă intensă și magică ce plonjează adânc în miezul marilor preocupări umane, cele care nu ne părăsesc niciodată, în căutarea identității noastre, a fericirii, a iubirii, de asemenea a infinitei Lumini de care suntem atât de des nostalgici.

Carte revelatoare, carte de foc, carte de actualitate, această mărturie veridică dar care se poate citi cu ușurința unui roman, va ști să îi inspire pe cei care vor să-și lumineze prezentul și să devină adevărați artizani ai lui.
Iată, fără nicio îndoială, una din cărțile majore ale lui Daniel Meurois...

_
Această carte nu se termină aici, nu o putem închide și să o punem în raft pur și simplu, pentru că sentimentul că nu este o simplă carte e cel care apare, că aceasta este purtătoare a ceva Viu, care încet încet s-a mutat în interiorul nostru luminând.

Prin urmare, în cadrul SOLISIS am creat evenimentul Seara de lectură VIE și Meditație. Ne întâlnim săptămânal, Miercurea de la ora 20 la Seara de Lectură VIE și de la ora 21 la Meditație și Conectare Interioară, Online, pe platforma Zoom.
Înscrierile se fac la numarul de telefon afisat in anunt sau pe www.solisis.org

Evenimentul este pentru oricine, chiar dacă ați citit sau nu cărțile, dacă sunteți curioși să aflați mai multe detalii despre acestea înainte de a le cumpăra. Prin urmare, nu este un cerc de lectură doar pentru cei care au citit. Totuși, cei care au citit deja cărțile au avantajul de a aprofunda învățătura acestora și de a merge mai în profunzime.
Așadar, sunteți bineveniți cu toții!
„Adevărat, adevărat, îţi spun ţie…acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în numele Meu, …iată, acolo voi fi şi eu în mijlocul lor – chiar aşa cum sunt în mijlocul vostru.”

_
Rada Pantea are ca activitate de bază ghidarea practică a persoanelor pentru a se conecta cu interiorul lor, în acest context au apărut cărțile.
Rada ține cursuri în România și Franța în cadrul Centrului Solisis pe care l-a creat, după ani de pregătire interioară în care a făcut numeroase călătorii inițiatice în Tibet, India, Egipt, Brazilia, Turcia, Grecia și Camino de Santiago.

Rada a creat mai multe canale pentru trezirea interioară:
◽Solisis - o școală de cunoaștere de sine cu module online, webinarii
◽Rada Web TV - interviuri cu persoane care aduc claritate în domeniul cunoașterii de sine și al conștiinței + conferințe
◽Biblioteca Pythagora Strasbourg - președintă din 2015, un teren fertil de conferințe, există din 1920
◽Editura Solisis - Cartea secretă a lui Jeshua, Întalniri solare, CD Meditații, Akhenaton Faraonul Soare.

Telefon

Mesaj

SOLISIS

Anuleaza
433
ID: 2016956

Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2016956
433
Raporteaza

Anunturile utilizatorului SOLISIS

Anunturile similare