Cartea Secreta a lui Jeshua Viata ascunsa a lui Isus Volum 1
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
23-03-2021
  • Oferit de Companie
  • Starea produsului Nou

Pentru orice comandă vă oferim CADOU CD-ul virtual de 5 Meditații Ghidate „Lumina Interioară”, meditații cu muzică ghidate de Rada Pantea

DESCRIERE

Iată o carte de mult așteptată, tradusă și în limba română: restituirea vieții integrale a Christului Isus prin consultarea detaliată a Memoriei akashice...
De-a lungul paginilor, suntem invitați să împărtășim privirea lui Jeshua-Isus asupra primilor săi 30 de ani de viață. Descoperim copilăria sa, în delta Nilului apoi studiile sale la mânăstirea eseniană de la Krmel...până la călătoria ce a durat 17 ani care o să-l conducă în Himalaya...pentru ca în sfârșit să se întoarcă în Egipt și să fie investit de Suflul christic în însăși inima Marii Piramide.
De-a lungul informațiilor și evenimentelor niciodată revelate până acum, îl acopaniem pe Maestru, pas cu pas pe calea emoționantei sale germinări. Un parcurs care îl va conduce, cu ajutoul lui Elohim, la descoperirea amplorii cosmice a Misiunii sale.
Este o carte tulburătoare și revoluționară care va marca inevitabil cu o piatră alba, itinerariul tuturor celor care – în afara bisericilor – resimt necesitatea urgentă de a descoperi natura originală și universală a amprentei Christului pe pământ.
Învățătura sa va stimula nevoia vie de o reală metamorfoză unificatoare.
O carte care anunță sosirea iminentă a unui nou Suflu de Lumină.

FRAGMENTE DIN CARTE

– „Ce este imposibil? Sentimentul unei greșeli care se moștenește din generație în generație? Povara unei vinovății pe care o întreținem și pe care o mărim numai prin forța gândurilor noastre? Toate astea... acesta este mecanismul suferinței noastre în această lume.
De acolo de unde vin, m-au făcut să cred că elaborăm noi înșine otrăvurile care ne îmbolnăvesc, dar că acuzăm de acest lucru întotdeauna pe ceilalți. Dacă vrem să ne vindecăm, trebuie să ne iertăm pe noi înșine. Nu știu de ce suntem în seara asta aici, dar știu că dacă vrem să fim în pace cu altul, trebuie să fi gustat deja pacea în sine, să o fi instalat acolo.”
– „Ce am să-mi iert?! a reluat Gulim cu resentiment. Strămoșii noștri sunt cei care au greșit...”
– „Și cine îți spune că nu erai tu însuți strămoșul strămoșului tău?”
– „Aici ca pretutindeni unde ne ducem, Svame, suntem numiți Hanabadosh; ceea ce vrea să spună că noi nu facem parte dintre cei care trăiesc în țara aceasta, că noi suntem impuri.”
– „Atunci, sora mea, trebuie să vă decideți să vă simțiți puri. La fel de puri ca și ceilalți, în cerul sufletului vostru, acolo unde totul se gravează și să faceți totul pentru asta. Eternul nu ne pedepsește niciodată... Știe bine că suntem suficient de capabili să o facem noi înșine. Cine înțelege că libertatea pe care El ne-o dă merge până la a ne construi propriile noastre închisori? Sunt cele pe care ni le fabricăm pentru noi singuri și cele pe care ni le ridicăm în complicitate cu poporul nostru.
Întrebarea este deci „Vrem noi să fim liberi sau ne simțim obligați să scoatem apă mereu din același puț?”

_
Această carte nu se termină aici, nu o putem închide și să o punem în raft pur și simplu, pentru că sentimentul că nu este o simplă carte e cel care apare, că aceasta este purtătoare a ceva Viu, care încet încet s-a mutat în interiorul nostru luminând.

Prin urmare, în cadrul SOLISIS am creat evenimentul Seara de lectură VIE și Meditație. Ne întâlnim săptămânal, Miercurea de la ora 20 la Seara de Lectură VIE și de la ora 21 la Meditație și Conectare Interioară, Online, pe platforma Zoom.
Înscrieri la www.solisis.org.

Telefon

Mesaj

SOLISIS

Anuleaza
410
ID: 2016953

Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2016953
410
Raporteaza

Anunturile utilizatorului SOLISIS

Anunturile similare