Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
Cartea Secreta a lui Jeshua Viata ascunsa a lui Isus Volum 2 Daniel Meurois
Bucuresti - Ilfov , Bucuresti
23-03-2021
95 Lei
  • Starea produsului Nou
  • Oferit de Companie

Pentru orice comandă vă oferim CADOU CD-ul virtual de 5 Meditații Ghidate „Lumina Interioară”, meditații cu muzică ghidate de Rada Pantea

DESCRIERE

Iată volumul doi al epopeei inițiatice care restituie ceea ce a fost cu adevărat viața Christului Isus. Fructul a patru ani de muncă fără oprire, această capodoperă unică e gata să ne bulverseze inimile. Scrisă prin privirea Christului însuşi, debutează pe malurile Iordanului şi ne conduce către lacul Tiberiada, prin Galileea, deşertul Iudeei şi Ierusalim. Astfel ni se revelează o percepție privilegiată şi revoluţionară a personalităţii şi Cuvântului Celui care a marcat umanitatea noastră de o manieră de neuitat. Abordând aspectele cele mai intime ale învăţăturii Sale şi aducându-ne în cotidianul Mariei Magdalena, a apostolului Ioan şi a multor altor discipoli acest text major ne invită la un profund proces interior.
Care sunt principiile vindecării instantanee şi mecanismul fundamental al miracolelor? Ce rol au jucat Elohimii în revelația Spiritului pe pământ? Cu ce seamănă cosmosul Sufletului omenesc? Felul în care ne raportăm la divinitate intră inevitabil în schimbare... Purtați de o relatare vie, vom fi atinşi de intensitatea şi de numărul mare de detalii culese de autor cu scopul de a ne aduce întotdeauna mai departe către orizonturile luminoase şi libere de orice apartenenţă. De la înmulţirea pâinilor până la misterul crucificării, trecând prin înţelegerea adevăratului rol al lui Iuda, ajungem până la dilatarea conştiinţei. Această mărturie de o tandreţe cutremurătoare o să ne conducă în sfârşit în gândurile Maestrului în timp ce se întoarce spre Himalaya. Un suflu de Pace şi o viziune fără precedent a călătoriei Celui care a încarnat divinul rămânând om în acelaşi timp... o carte pentru a iubi Iubirea... o capodoperă impozantă care va rămâne în timp.

FRAGMENTE DIN CARTE

„Aceasta face parte din Bucuria ta, Rabbi? a întrebat Andrei, dezarmat total de reacția mea. Suntem lângă tine, ne risipim timpul, te facem să îl pierzi pe al tău... și iată că tu râzi și ne îmbrățișezi! Nu mai înțeleg nimic... De ce?”
‒ „De ce? Dar este foarte simplu! Numim asta iubire… și iubirea asta, vezi tu, nu este în Cărți. Și voi toți, auziți bine… Să știți că va fi mereu ceva ce nu va fi în Cărți căci miile de forme ale iubirii se inventează și se reinventează în fiecare clipă fără să putem să le imobilizăm la umbra unui cuvânt sau a unei fraze. Și acum, că s-a spus asta, ridicați-vă și trăiți!”

„Voiam... să dau totul, să învăț Infinita Compasiune... o altă Compasiune! Aceea care ar face să primim, printr-o altă ușă Eternitatea în Sine, aceea care ar anihila diferit distanțele, aceea care, într-adevăr, restituie întregii vieți simplitatea sa. Fără temple și sinagogi... fără preoți, fără legi si prescripții... fără nimic altceva decât ritualurile spontane ale sufletului și ale spiritului în fața Infinitului. Era atât de nebunesc?”

„Oh, nu voiam să cuceresc nimic, nu mai mult decât ceea ce „Eternitatea” căuta prin mine, bineînțeles! Speram doar să protejez vieți și să permit câtorva perle de iubire să se multiplice acolo unde era loc, acolo unde îi aștepta ceea ce numim viitor. Poate mai mult încă decât în trecut, nu încetam să constat că o Voință infinit superioară mie îmi scăpa și veghea asupra a tot, dincolo de frământările umane.”

„A învăța să gândești singur, a învăța să recunoști și să respecți sacrul vieții, să înveți să-ți găsești în el în mod simplu locul tău, în armonie, a învăța să nu mai fi în război nici cu sine, nici cu altul și în fine a te simți intim legat la Divin în orice loc și în orice timp. Era deci atât de neconceput?”.

Telefon

Mesaj

SOLISIS

Anuleaza
16
ID: 2016952

Trimite mesaj Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile utilizatorului SOLISIS

Anunturile similare

ID: 2016952
16
Raporteaza
info-part-section

Mica Publicitate.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe Mica Publicitate.ro anunturi gratuite interesante din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe Mica Publicitate.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.

Anunturi pe judete:

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti - Ilfov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea

Cautari frecvente:

Diagnoza auto Dacia Vand maimute capucin Reparatii injectoare Apartament Rulota Contabilitate Strung Matrimoniale telegraf Teren Motocultor Raba Undita crap Aro Maimute capucin Tractor Casa Bmw Garsoniera A