Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
Francisc al pasarilor Clara si Soarele de Daniel Meurois
Bucuresti - Ilfov , Bucuresti
23-03-2021
65 Lei
  • Starea produsului Nou
  • Oferit de Companie

In curs de aparitie pana la sfarsitul lui 2021.
​Pana la aparitie o puteti pre-comanda cu 10% discount si vi-o trimitem indata ce apare.

Pentru orice comandă vă oferim CADOU CD-ul virtual de 5 Meditații Ghidate „Lumina Interioară”, meditații cu muzică ghidate de Rada Pantea

DESCRIERE

Această carte nu este încă o poveste printre multele consacrate lui Francisc din Assisi. Este cu totul altceva. Este o scufundare în sufletul său și în inima misterului care l-a hrănit.
Toți credem, mai mult sau mai puțin că ne este cunoscută traiectoria orbitoare a acestui om care, după o mie două sute de ani, a vrut să regăsească simplitatea și blândețea lui Christos. Credem că știm... dar ignorăm totuși esențialul: secretul pe care l-a purtat în el și care, dacă ar fi fost dezvăluit, ar fi putut să schimbe fața Occidentului.
Daniel Meurois ne invită să descoperim acest secret și să plonjăm împreună cu el în Memoria Timpului. Prin ochii lui Francisc și ai Clarei din Assisi, sora sa de suflet, ne poartă din Italia medievală către Egipt și cavalerii Templieri, acolo unde islamul și creștinismul vorbesc despre aceeași grădină interioară, cea a compasiunii și dragostei pentru tot ceea ce este.
Grație abordării sale diferite, îndrăznețe și emoționante, a veritabilului itinerariu al lui ”Poveretto”, Daniel Meurois ne readuce încă o dată la sursa originară a gândirii cristice, la esența sa revoluționară, la faptele istorice și la misterele sale care au fost ascunse cu grijă.
Dar, dincolo de toate acestea, învățătura oferită de Francisc al Păsărilor ne va atinge pe toți prin modernitatea mesajului său, acela al căutării unei necesare și posibile uniuni între Spirit și Trup. Răspunzând nevoii noastre de adevăr, ea restituie cu justețe, libertate și tandrețe ceea ce a fost relația incontestabilului cuplu solar format de Francisc și Clara din Assisi.
O mărturie care abordează întrebările noastre de astăzi, o carte care îndrăznește să spună, o privire care străpunge viața... reamintindu-ne toată frumusețea ei.

DESPRE AUTORUL DANIEL MEUROIS
Daniel Meurois, autor a 40 de cărți, dintre care numeroase bestseller-uri, este scriitorul francofon cel mai citit din 1980 încoace în domeniul căutării spirituale în afara dogmei. Cele de traduceri repartizate în 17 limbi îl înscriu ca pionier al Noii Conștiințe, un martor care explorează cu curaj universul spiritului.
Daniel Meurois trăiește aproape de Quebec, unde continuă fără oprire munca sa de deschidere a inimilor prin opera sa literară unică, seminarii și conferințe.

_
Rada Pantea are ca activitate de bază ghidarea practică a persoanelor pentru a se conecta cu interiorul lor, în acest context au apărut cărțile.
Rada ține cursuri în România și Franța în cadrul Centrului Solisis pe care l-a creat, după ani de pregătire interioară în care a făcut numeroase călătorii inițiatice în Tibet, India, Egipt, Brazilia, Turcia, Grecia și Camino de Santiago.
În prezent este și președinta bibliotecii spirituale Pythagore în Strasbourg, bibliotecă cu 100 de ani vechime care găzduiește și conferințe internaționale din diverse curente spirituale.
Vorbitoare a 7 limbi straine, a profesat în management și televiziune.
Rada a creat mai multe canale pentru trezirea interioară:
◽Solisis - o școală de cunoaștere de sine cu module online, webinarii
◽Rada Web TV - interviuri cu persoane care aduc claritate în domeniul cunoașterii de sine și al conștiinței + conferințe
◽Biblioteca Pythagora Strasbourg - președintă din 2015, un teren fertil de conferințe, există din 1920
◽Editura Solisis - Cartea secretă a lui Jeshua, Întalniri solare, CD Meditații, Akhenaton Faraonul Soare, Testamentul Celor Trei Marii (disponibilă din martie 2021), Șamanul și Christul (disponibilă din vară 2021), Francisc al păsărilor (disponibilă la final de 2021).

Telefon

Mesaj

SOLISIS

Anuleaza
36
ID: 2016950

Trimite mesaj Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile utilizatorului SOLISIS

Anunturile similare

ID: 2016950
36
Raporteaza
info-part-section

Mica Publicitate.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe Mica Publicitate.ro anunturi gratuite interesante din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe Mica Publicitate.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.

Anunturi pe judete:

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti - Ilfov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea

Cautari frecvente:

Matrimoniale telegraf Diagnoza auto Reparatii injectoare Dacia Apartament Vand maimute capucin Rulota Contabilitate Strung Teren Raba Motocultor Casa Tractor Garsoniera Undita crap Aro Locuri de munca Maimute capucin Bmw