Samanul si Christul de Daniel Meurois
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
23-03-2021
  • Oferit de Companie
  • Starea produsului Nou

In curs de aparitie pana la sfarsitul lui iunie 2021.
​Pana la aparitie o puteti pre-comanda cu 10% discount si vi-o trimitem indata ce apare.

Pentru orice comandă vă oferim CADOU CD-ul virtual de 5 Meditații Ghidate „Lumina Interioară”, meditații cu muzică ghidate de Rada Pantea

DESCRIERE

Cu această narațiune ce ne face să penetrăm în fascinanta cultură amerindiană a secolului al 17-lea, Daniel Meurois ne oferă o mărturie ce vorbește inimilor celor ce aspiră la o spiritualitate spontană, deschisă și fără vârstă.
Folosindu-se încă o dată de capacitatea sa naturală de investigare a Memoriei Universului – Akasha – ne invită să-l urmăm de-a lungul parcursului excepțional al unui „șaman vindecător” din regiunea Marilor Lacuri canadiene, într-un timp în care misionarii creștini făceau orice pentru a-și impune credința lor.
Această operă este unică pentru că se situează în punctul de întâlnire dintre două culturi cunoscute a fi ireconciliabile și pentru că relatează experiențe transcedentale într-o natură încă virgină cu imersiuni fuzionale în conștiința animală.
Lupte fratricide, jafuri, epidemii și deportări alternează cu căutarea viziunilor, cu ritualurile de conexiune cu Strămoșii și cu iluminări fulgurante ale conștiinței pentru a construi o învățătură care hrănește sufletul.
Emoționantă și intrigantă, această narațiune ca o frescă, aduce intensitatea unei autentice inițieri propusă întregii noastre societăți aflată în nevoia de regăsire a Sacralității Vieții.
Un imn veritabil dedicat Mamei-Pământ dar și respectului tuturor culturilor, Șamanul și Christul ne indică foarte clar calea salvatoare a unei posibile întoarceri la Sursă.
În civilizația noastră care deabia începe să devină conștientă de rătăcirile sale și de necesitatea de a redescoperi o sacralitate fundamentală fără dogmă sau frontiere, această carte – în legătură directă cu prezentul nostru – este o reală invitație de a se redresa, de a se uimi apoi de a iubi.

DESPRE AUTORUL DANIEL MEUROIS
Daniel Meurois, autor a 40 de cărți, dintre care numeroase bestseller-uri, este scriitorul francofon cel mai citit din 1980 încoace în domeniul căutării spirituale în afara dogmei. Cele de traduceri repartizate în 17 limbi îl înscriu ca pionier al Noii Conștiințe, un martor care explorează cu curaj universul spiritului.
Daniel Meurois trăiește aproape de Quebec, unde continuă fără oprire munca sa de deschidere a inimilor prin opera sa literară unică, seminarii și conferințe.

_
Rada Pantea are ca activitate de bază ghidarea practică a persoanelor pentru a se conecta cu interiorul lor, în acest context au apărut cărțile.
Rada ține cursuri în România și Franța în cadrul Centrului Solisis pe care l-a creat, după ani de pregătire interioară în care a făcut numeroase călătorii inițiatice în Tibet, India, Egipt, Brazilia, Turcia, Grecia și Camino de Santiago.
În prezent este și președinta bibliotecii spirituale Pythagore în Strasbourg, bibliotecă cu 100 de ani vechime care găzduiește și conferințe internaționale din diverse curente spirituale.
Vorbitoare a 7 limbi straine, a profesat în management și televiziune.
Rada a creat mai multe canale pentru trezirea interioară:
◽Solisis - o școală de cunoaștere de sine cu module online, webinarii
◽Rada Web TV - interviuri cu persoane care aduc claritate în domeniul cunoașterii de sine și al conștiinței + conferințe
◽Biblioteca Pythagora Strasbourg - președintă din 2015, un teren fertil de conferințe, există din 1920
◽Editura Solisis - Cartea secretă a lui Jeshua, Întalniri solare, CD Meditații, Akhenaton Faraonul Soare, Testamentul Celor Trei Marii (disponibilă din martie 2021), Șamanul și Christul (disponibilă din vară 2021), Francisc al păsărilor (disponibilă la final de 2021).

Telefon

Mesaj

SOLISIS

Anuleaza
434
ID: 2016951

Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2016951
434
Raporteaza

Anunturile utilizatorului SOLISIS

Anunturile similare