Testamentul celor Trei Marii de Daniel Meurois
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
23-03-2021
  • Oferit de Companie
  • Starea produsului Nou

Pentru orice comandă vă oferim CADOU CD-ul virtual de 5 Meditații Ghidate „Lumina Interioară”, meditații cu muzică ghidate de Rada Pantea

DESCRIERE

Pe coastele franceze ale Mediteranei, în Camargue, se află un sătuc ce poartă numele de „Saintes-Maries-de-la-Mer”. Tradiția spune că Maria-Salomea, Maria- Iacobea și poate chiar Maria-Magdalena, cele mai apropiate discipole ale lui Isus, au poposit acolo după ce au părăsit Galileea, pentru a face cunoscute primele învățături lăsate de Christ.
Despre ce este vorba mai exact? Scufundându-se din nou în profunzimile Registrelor Akashice, Daniel Meurois ne povestește aici amintirea împărțită pe care cele trei discipole apropiate, martori direcți, au lăsat-o în acest loc.
Pe parcursul unui discurs captivant purtat de sufletul Mariei-Salomea, suntem chemați să descoperim ceea ce, în viețile și în inițierile lor, le-a dat atâta forță. Un discurs care dezvăluie pentru noi tainele credinței lor, o credință atât de puternică încât reușește să răspundă, astăzi mai mult ca oricând, la întrebarea noastră fundamentală: Cum să găsim Pacea Inimii?
În apropierea intimă de Învățătorul Isus, prezent în fiecare pagină a acestei opere, ajungem să descoperim... un Isus uman, divin, de necuprins și tulburător de Lumină. Un Isus al cărui discurs uimitor de actual ne duce departe de o spiritualitate dogmatică sau superficială și ne oferă cheile către ascensiunea ființei noastre în aceste vremuri tulburi.
Cei care au fost impresionați de celelalte două cărți, Cartea Secretă a lui Jeshua și Akhenaton Faraonul Soare, vor fi fără îndoială extrem de atinși de Testamentul celor Trei Marii, o mărturie inițiatică majoră în opera lui Daniel Meurois.
Un izvor de apă curată pentru cei însetați de o Cunoaștere autentică.

_
Această carte nu se termină aici, nu o putem închide și să o punem în raft pur și simplu, pentru că sentimentul că nu este o simplă carte e cel care apare, că aceasta este purtătoare a ceva Viu, care încet încet s-a mutat în interiorul nostru luminând.

Prin urmare, în cadrul SOLISIS am creat evenimentul Seara de lectură VIE și Meditație. Ne întâlnim săptămânal, Miercurea de la ora 20 la Seara de Lectură VIE și de la ora 21 la Meditație și Conectare Interioară, Online, pe platforma Zoom.
Înscrierile se fac la numarul de telefon afisat in anunt sau pe www.solisis.org

Evenimentul este pentru oricine, chiar dacă ați citit sau nu cărțile, dacă sunteți curioși să aflați mai multe detalii despre acestea înainte de a le cumpăra. Prin urmare, nu este un cerc de lectură doar pentru cei care au citit. Totuși, cei care au citit deja cărțile au avantajul de a aprofunda învățătura acestora și de a merge mai în profunzime.
Așadar, sunteți bineveniți cu toții!
„Adevărat, adevărat, îţi spun ţie…acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în numele Meu, …iată, acolo voi fi şi eu în mijlocul lor – chiar aşa cum sunt în mijlocul vostru.”

_
Rada Pantea are ca activitate de bază ghidarea practică a persoanelor pentru a se conecta cu interiorul lor, în acest context au apărut cărțile.
Rada ține cursuri în România și Franța în cadrul Centrului Solisis pe care l-a creat, după ani de pregătire interioară în care a făcut numeroase călătorii inițiatice în Tibet, India, Egipt, Brazilia, Turcia, Grecia și Camino de Santiago.

Rada a creat mai multe canale pentru trezirea interioară:
◽Solisis - o școală de cunoaștere de sine cu module online, webinarii
◽Rada Web TV - interviuri cu persoane care aduc claritate în domeniul cunoașterii de sine și al conștiinței + conferințe
◽Biblioteca Pythagora Strasbourg - președintă din 2015, un teren fertil de conferințe, există din 1920
◽Editura Solisis - Cartea secretă a lui Jeshua, Întalniri solare, CD Meditații, Akhenaton Faraonul Soare.

Telefon

Mesaj

SOLISIS

Anuleaza
390
ID: 2016954

Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2016954
390
Raporteaza

Anunturile utilizatorului SOLISIS

Anunturile similare