Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
Intalniri Solare de Marianne Dubois
Bucuresti - Ilfov , Bucuresti
23-03-2021
45 Lei
  • Starea produsului Nou
  • Oferit de Companie

Pentru orice comandă vă oferim CADOU CD-ul virtual de 5 Meditații Ghidate „Lumina Interioară”, meditații cu muzică ghidate de Rada Pantea

DESCRIERE

„Ai intrat în casa mea. Știam că ești Tu, cel în care nu puteam crede. Nu îndrăzneam să-mi ridic ochii către fața ta. Cum să-mi imaginez fața Iubirii?”
Întâlniri solare povestește o experiență așa de intensă încât ea deschide și pentru alții posibilitatea trecerii de la suferință la bucurie, trecerea spre o altă conștiință. Această transformare e adusă la început de întâlnirea cu o imagine a lui Isus trăită într-o stare de meditație profundă. Această imagine se interiorizează din ce în ce mai mult pentru a deveni substanța însăși a fericirii și a vieții.

EL SPUNE:
„Teama nu mai face parte din tine. Îți cer îndrăzneala splendidă a unei explozii solare. Îți cer să semeni peste tot un nou ferment, nu prin învățătura unei vorbe care poate fi închisă într-o dogmă sau prin orice formă rigidă de gândire ci printr-o „stare de a fi”, o transparență care este cea a transformării constante a vieții.

„Cer miilor de fațete ale libertății tale de a se propulsa în orice loc pentru a forma cu mulți alții rețeaua iubirii pe care am conceput-o asupra planetei.

„Îți cer să fii bucuria care înflorește pe toate drumurile lumii. Îți cer să fii eu, sursa infinită a Iubirii. Îți cer să fii într-adevăr tu însăți.”

Această carte e un fel de dialog dintre o parte din noi înșine conectată cu tot și cealaltă parte, încă îngreunată de suferința de pe pământ.
Experiența este trăită în „prezent” acompaniată de uimire și încântare. Partea conectată a luat pentru mine numele de Isus: acest nume e o sursă care transformă privirea și o face deseori extatică.

Iubirea se înscrie cu litere de foc.

Dacă lumina se modifică cu timpul, ea nu-și pierde niciodată strălucirea. Uitarea, singură, ar putea să o facă să dispară. De asta e scrisă această carte.

Fie ca ea să prelungească amintirea acestei alchimii a sufletului.
Lumina lumii este simbolizată aici printr-o imagine directă, intimă, tandră și infinită, a unui surâs divin, cel al Christului.

Ea dă inimii dorința să exalte sau să se dizolve într-un preaplin de bucurie.

DESPRE AUTOAREA MARIANNE DUBOIS
Marianne Dubois, autoarea cărților: „Danser la mutation”, „Le rire de dieu”, „Noces de Lumière”, „Jubilation cellulaire”, „La présence ou le défi de l'inconnaissable”, „Poudre de soleil”, „Rencontres solaires”.
Locuiește în Paris; organizează întâlniri meditative, scrie poezii,
Autoarea spune: „Adevărul este singurul cadou pe care îl ofer celor care mă citesc.”

_
Această carte nu se termină aici, nu o putem închide și să o punem în raft pur și simplu, pentru că sentimentul că nu este o simplă carte e cel care apare, că aceasta este purtătoare a ceva Viu, care încet încet s-a mutat în interiorul nostru luminând.

Prin urmare, în cadrul SOLISIS am creat evenimentul Seara de lectură VIE și Meditație. Ne întâlnim săptămânal, Miercurea de la ora 20 la Seara de Lectură VIE și de la ora 21 la Meditație și Conectare Interioară, Online, pe platforma Zoom.
Înscrierile se fac la numarul de telefon afisat in anunt sau pe www.solisis.org

_
Rada Pantea are ca activitate de bază ghidarea practică a persoanelor pentru a se conecta cu interiorul lor, în acest context au apărut cărțile.
Rada a creat mai multe canale pentru trezirea interioară:
◽Solisis - o școală de cunoaștere de sine cu module online, webinarii
◽Rada Web TV - interviuri cu persoane care aduc claritate în domeniul cunoașterii de sine și al conștiinței + conferințe
◽Biblioteca Pythagora Strasbourg - președintă din 2015, un teren fertil de conferințe, există din 1920
◽Editura Solisis - Cartea secretă a lui Jeshua, Întalniri solare, CD Meditații, Akhenaton Faraonul Soare, Testamentul Celor Trei Marii (disponibilă din martie 2021), Șamanul și Christul (disponibilă din vară 2021), Francisc al păsărilor (disponibilă la final de 2021).

Telefon

Mesaj

SOLISIS

Anuleaza
18
ID: 2016955

Trimite mesaj Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile utilizatorului SOLISIS

Anunturile similare

ID: 2016955
18
Raporteaza
info-part-section

Mica Publicitate.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe Mica Publicitate.ro anunturi gratuite interesante din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe Mica Publicitate.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.

Anunturi pe judete:

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti - Ilfov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea

Cautari frecvente:

Diagnoza auto Dacia Vand maimute capucin Reparatii injectoare Apartament Rulota Contabilitate Strung Matrimoniale telegraf Teren Motocultor Raba Undita crap Aro Maimute capucin Tractor Casa Bmw Garsoniera A